sleutels

Veilig je woning verhuren

Het vinden van een goede huurder is niet altijd even gemakkelijk, zit de huurder eenmaal in je woning dan kun je niet meer terug. Ook wanneer je meerdere woningen hebt die je wilt verhuren, is het van het grootste belang dat deze procedure zeer zorgvuldig wordt gevoerd. Verhuurmakelaar Amsterdam is dé specialist op het gebied van het vinden van een betrouwbare huurder, maar de service van de makelaar gaat verder dan dit. Ook voor het opstellen van huurcontracten kun je bij de makelaar terecht, wil je het complete traject uit handen geven? Ook dit is mogelijk bij vastgoedenco.nl. 

Geen omkijken naar de huur

Heb je meerdere woningen die je wilt verhuren, dan heb je in de meeste gevallen geen tijd om achter de huur aan te zitten of dit continu in de gaten te houden. De verhuurmakelaar Amsterdam regelt dit allemaal voor je, het innen van de huurpenningen en eventuele achterstanden om die weg te werken met de huurder. Wil je ook het technisch beheer laten verzorgen, zonder dat je er veel werk aan hebt? Bij vastgoedenco.nl heb je nergens omkijken meer naar, van de sleuteloverdracht tot het opstellen van een huurcontract wordt op een professionele manier voor je verzorgd. 

Verhuurmakelaar Amsterdam

Compleet pakket werkzaamheden

Als eigenaar van een woning wil je natuurlijk dat alleen goede huurders je woning huren, verhuurmakelaar Amsterdam laat niet zomaar iedereen jouw woning huren. Het scannen van de toekomstige huurder is een belangrijk aspect in de procedure, is de geïnteresseerde geschikt dan wordt er tot het opstellen van de huurovereenkomst overgegaan. Je bent verzekerd van een goede huurder, en verder heb je naar wens geen omkijken naar het financieel en technisch beheer van je woning. Voordeel is tevens dat je een vast prijs hiervoor per maand betaald, je hebt nooit te maken met kosten waar je geen weet van hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *