wonen

prikkabels

Op zoek naar feestelijke verlichting? Ga voor prikkabels!

Bij veel mensen ontstaat in de maanden september en oktober telkens weer de wens om de eigen woning weer wat gezelliger, sfeervoller en knusser te maken. Dit kan uiteraard niet los gezien worden van het feit dat het op een dag dan weer behoorlijk lang donker is. De juiste vorm van verlichting moet dan zorgen dat het in huis extra gezellig wordt, ook omdat we in deze tijd weer meer binnen zitten. Hoe dan ook, met sfeerverlichting bereik je je doel het best. Dit geldt al helemaal wanneer je voor prikkabels gaat, oftewel lichtslingers. Waar je op moet letten bij de aanschaf van prikkabels? Je leest het hieronder.

prikkabels

Ga voor prikkabels die aan deze kenmerken voldoen

Bij het selecteren van je favoriete prikkabels is het verstandig rekening te houden met de volgende aspecten:

  • Neem kabels die stevig en robuust zijn en die je dus het hele jaar door buiten kunt hangen. De kabels moeten dus tegen onder meer regen, sneeuw, zonnestralen en wind kunnen.
  • Inhakend op het bovenstaande: met prikkabels van rubber van een hoge kwaliteit maak je hoogstwaarschijnlijk een goede keuze. Dit materiaal is over het algemeen bestand tegen alle mogelijke weersinvloeden die we in Nederland normaal gesproken hebben.
  • Ga in zee met een aanbieder waar je je prikkabel zelf kunt samenstellen, in ieder geval wat betreft de lengte, het aantal lichtjes en de kleur. Zo heb je tenminste de mogelijkheid om je prikkabel naar je eigen smaak en voorkeuren samen te stellen.
  • Neem een kabel waarbij de lampjes eenvoudig te vervangen zijn.
  • Zoek een verkoper van prikkabels die ook garantie biedt op deze verlichtingskabels. Een garantie van een jaar of twee is bij dit soort producten een logische termijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *