wonen

Past een riviertafel in jouw interieur?

Ooit gedacht om het interieur te veranderen? Nieuw design waar je wellicht nog niet eerder aan had gedacht maar wel interessant is? Tegenwoordig kun je het zo gek nog niet bedenken of het wordt gerealiseerd. Het meubilair wat vroeger in de mode was komt ook weer terug, maar dan in een nieuw jasje. Maar ook het moderne mag natuurlijk niet vergeten worden! 

Eens wat anders met het interieur

Vaak ben je erop uitgekeken en wil je eens wat anders qua meubilair. Als jij nog niet weet wat je graag zoekt, dan zal je geheid het internet raadplegen of social media. Natuurlijk wel met de hoop dat je het zult vinden! Maar als je op zoek bent naar iets anders wat past in ieder interieur, dan zal jij je eens moeten verdiepen in een riviertafel! Deze tafel is gemaakt van een boomstam en wordt gevuld met epoxy hars. Het mooie hiervan is dat je zelf de kleur kunt kiezen! Overigens is het ook mogelijk om diverse gaten te vullen met epoxy, alleen is het dan geen riviertafel meer! Maar natuurlijk nog steeds onwijs mooi!

Kleur, design en afmeting weten

Mocht het zo zijn dat jij al een geruime tijd op zoek bent naar een riviertafel, dan moet je zeer zeker eens kijken op de website van Designed by Dennis! Dennis steekt al vanaf 2012 zijn passie en liefde hierin! Het eindresultaat is dan ook verbluffend wanneer hij voor je aan de slag mag gaan.

Zo maakt hij niet alleen een riviertafel, maar ook boomstamtafels geheel naar wens! Maak je maar geen zorgen want Dennis kan iedere afmeting geheel met de hand voor je realiseren! Een riviertafel wordt, zoals eerder gezegd, opgevuld met epoxy hars. Jij als klant zijnde kan zelf kiezen welke kleur dit mag worden. Vaak wordt er wel gekozen voor een lichte kleur zodat dit samenkomt met het hout. Maar wil jij eens wat anders? Kies hier dan gerust voor want Dennis maakt dit graag waar!

riviertafel

De boomstamtafels in de spotlight!

Vroeger waren we allemaal al druk bezig met hout in huis. Niet alleen waren de tafels gemaakt van natuurlijk hout, ook de stoelen mochten natuurlijk niet vergeten worden. Gelukkig is het vandaag de dag nog steeds onwijs populair. Men kiest steeds vaker voor de natuurlijke kleur van hout in huis en dat blijft mooi. 

Bij Designed by Dennis heb je de keuze uit verschillende soorten hout en afmetingen. Zoek jij een eettafel wat past in jouw eetkamer? Neem de maat op en communiceer dit met Dennis. Kans is zeer groot dat Dennis dit kan realiseren voor je! Ben je op zoek naar een tuinset maar dan wel een set die je niet eerder hebt gezien? Breng jouw gedachten naar Dennis en hij gaat met plezier voor je aan de slag. Je zult merken dat het eindresultaat verbluffend zal zijn! Wanneer breng jij een bezoek aan de showroom van Designed by Dennis? De showroom is open en toegankelijk om te bekijken! Wellicht vind jij hier jouw design waar je naar op zoek bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *