garda meer

Op zoek naar een vakantiebestemming?

Dan is het garda meer misschien iets voor u. Het Gardameer is bereikbaar met een rechtstreekse trein, die het in minder dan een half uur met Venetië verbindt. De rechtstreekse trein stopt in Kufstein, Piazza Armerina en het station aan het Gardameer. De trein rijdt van oktober tot april. Waar te verblijven? Zelf vond ik Casa del Mare in Piazza Armerina helemaal top. Casa del Mare ligt namelijk op slechts 2 minuten met de taxi van Piazza Armerina, en op 1 minuut van het centrum van het Gardameer. Casa del Mare biedt een aangenaam verblijf in een comfortabele villa omgeven door olijfbomen en ligt op een rustige en vredige locatie.

garda meer

Wat is het Gardameer? 

Het Gardameer is het belangrijkste meer in de regio van Larnaca, de hoofdstad van het eiland Larnaca, in Cyprus. Het is het grootste zoetwatermeer in Cyprus, en wordt gevormd door een kleine rivier die erin uitmondt. Het is een van de belangrijkste waterbronnen en toeristische attracties in het gebied. Het meer is ontstaan door een dam en het daaropvolgende waterpeil heeft de dam doen instorten. Het land rond het meer is een habitat voor veel van de diersoorten die in of op Cyprus leven. Het meer staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het meer wordt gevoed door de rivier Mincio.

Activiteiten bij het Gardameer

Er zijn veel leuke activiteiten te doen in het Gardameer. Een van de vele activiteiten die populair zijn in het Gardameer is de Garda Walking Tour. De Gardameer wandeltocht biedt een breed scala aan activiteiten om te doen in het Gardameer. Er is zoveel te zien en te doen in het Gardameer. Het is een interessante en unieke plek. Je zal genoeg tijd hebben om het meer en de omgeving te verkennen. Het Gardameer is een van de plaatsen waar je de grootste verscheidenheid aan dieren en vissen kan zien. Je ziet bijvoorbeeld vele soorten speciale vogels die je thuis nooit zou tegenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *