alarmknop ouderen

Ondersteuning middels een alarmknop ouderen

Dat ouderen onder ons wat minder mobiel zijn is bekend. Met een alarmknop ouderen kan je hiermee nét wat extra ondersteuning bieden. Niet alleen kunnen ouderen hiermee langer zelfstandig blijven. Ook weet je zeker dat als er op de knop gedrukt wordt er actie uitgevoerd moet worden. Natuurlijk hoop je dat het nooit zal gebeuren, maar de kans is aanwezig en daar dien je rekening mee te houden.

Hulp

Welke systeem is geschikt?

Een alarmknop ouderen is niet alleen verstandig, ook zorgt het voor meer veiligheid in huis. Zo heb je bij beveiligdnederland.nl de mogelijkheid om een alarmknop aan te schaffen die vast zit aan een keycord. De persoon in kwestie kan het simpel om zijn of haar nek hangen. En zodra er een noodsituatie ontstaat is het indrukken van de knop het enige wat je moet doen. De rest gaat via de centrale in werking.

Wanneer je ervoor kiest om een alarmknop voor ouderen aan te schaffen, dan ben je op de bovenstaande website aan het juiste adres. Zij installeren het graag voor je zodat je hier niet meer bezig mee hoeft te zijn. Niet alleen weet je zeker dat het op de juiste manier geïnstalleerd is. Ook kan de persoon in kwestie hier direct gebruik van maken. Niet alleen voor thuis is het handig om te gebruiken. Ook wanneer de persoon naar buiten gaat kan deze knop eenvoudig meegenomen worden!

Zelfstandigheid