bijzettafel

Multifunctionele tafel

Voorheen werd een bedtafel alleen gebruikt als je langdurig op bed moest liggen vanwege ziekte, vandaag de dag zijn ze ook voor ander gebruik populair geworden. Lekker op de bank zitten en met je laptop op internet surfen, het is niet altijd handig als je de laptop op je schoot moeten houden. Maar ook om je partner te verrassen met een ontbijtje op bed is natuurlijk leuk, lig je in de winter vroeg in je bed dan zet je er je kopje koffie op of een drankje. De tafels zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, met en zonder wieltjes en verstelbaar in hoogte voor nog meer gemak. 

Wat voor tafel moet je kopen?

Om optimaal gebruik te kunnen maken van een bedtafel, zijn er een aantal aandachtspunten waarop je eventueel kunt letten. Een in hoogte verstelbare tafel is ideaal, niet ieder bed heeft dezelfde hoogte. Hierdoor is het eenvoudig om de tafel te gebruiken. Een blad wat je kunt kantelen is ideaal, hierdoor zet je er eenvoudig een laptop op of voor het lezen van een boek. Neem een tafel waarop je voldoende ruimte hebt, misschien vind je het fijn om af en toe even op de laptop te kijken voordat je gaat slapen. Kun je er een muis op gebruiken is dit geen overbodige luxe.

Bedtafel

Speciaal voor je laptop

Wil je een bedtafel die je ook kunt gebruiken als verhoger voor je bureau? Met dit model tafel gebruik je ook als je op de bank zit eenvoudig je laptop, het gedeelte waar de laptop staat is namelijk ook kantelbaar. Op deze manier kun je altijd in een natuurlijke houding blijven zitten tijdens gebruik, perfect om ook een boek te lezen in bed mede door de opstaande rand. Enig nadeel is dat je de tafel niet verrijdbaar is, hierdoor kun je niet even snel uit bed stappen of van de bank af gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *