BGE large van Kamado Express

Koken met de BGE large van Kamado Express

Ken jij de BGE large van Kamado Express al? Hiermee kan je de lekkerste gerechten bereiden in jouw tuin! De lente laat zich van zijn goede kant zien. Wij allen zijn massaal bezig om onze tuin gereed te maken voor de zomer. Het meubilair wordt afgenomen en de kussens worden opgedoft. Tijd om de BBQ uit de schuur te halen toch? Het weertje biedt genoeg mogelijkheden om buiten te kunnen koken. Nieuwe jaar nieuwe kansen toch? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden met een BGE large van Kamado Express.

BGE large van Kamado Express

De BGE large van Kamado Express bestellen

Je hebt de keuze gemaakt, het wordt de BGE? Maar welke afmeting is nu geschikt voor jouw gezinssamenstelling. Je wilt immers tegelijk kunnen eten toch? Op de website van kamadoexpress.nl vind je bij iedere Big Green Egg een duidelijke omschrijving. Hier staat ook bij voor hoeveel personen je dit het beste kan gebruiken. Zo heeft de BGE Large een grilloppervlakte van ongeveer 46 cm. Hier kan je zowel een heerlijk stukje vis en vlees op bereiden zonder dat het mekaar kan kruizen.

BGE large van Kamado Express

Kooktips met de BGE

Als je online zoekt naar gerechten die je kan bereiden met een BGE, dan vind je onwijs veel keuze. Voor zowel vlees, vis en vegetarisch kan je de lekkerste recepten vinden. Denk hierbij aan een heerlijk gemarineerd stukje entrecote op de Egg. Of wellicht een gevulde courgette met paddenstoelen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is te bereiden met de Big Green Egg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *