babykleding set

kledingsetjes die helemaal hot zijn voor kids

Iedereen wil zijn kinderen natuurlijk leuke kleding aangeven. Alleen is het soms nog best lastig om iets leuks en origineels te vinden. Veel baby en kinderkleding lijken op elkaar. Ik ga je in dit artikel wat inspiratie geven op het gebied van trendy babykleding sets.

babykleding set

Babykleding set patroon en effen kleur

We zien de laatste jaren weer veel patronen en prints terug in de kledingstukken. Niet alleen bij baby’s is dit populair, ook bij volwassenen is deze trend aanwezig. Wanneer je het gehele kledingsetje in een print doet kan het al snel erg druk en overdreven overkomen en dat is niet wat je wilt. Door ervoor te kiezen om maar één kledingstuk met print aan te schaffen zorg je voor een rustigere look en zal de print ook meer opvallen en dus beter tot zijn recht komen. Kies dan bijvoorbeeld voor een broekje met een druk patroon en een shirtje in een effen kleur. Zorg wel dat de kleur van het shirt dat overeenkomt met de kleuren in het patroon. Dan zorg je ervoor dat de outfit mooi een geheel wordt.

Babykleding set met dieren

Je ziet veel kleding met dieren print er op tegenwoordig. Maar ook kleding met dieren erop is erg leuk voor je baby. Denk bijvoorbeeld aan een grijs shirt en broekje met een olifant erop of een groen setje met dinosauriërs erop. Bovendien vinden alle kinderen dieren leuk dus kleding met hun lievelingsdier erop zullen ze erg leuk vinden. Je hebt veel verschillende soorten, omdat je ook veel verschillende soorten dieren hebt. De meest populaire dieren voor op kleding zijn dinosauriërs, honden, tijgers, leeuwen, konijnen, paarden en olifanten. Maar er zijn nog velen andere dieren die leuk zijn op kleding.

Ik hoop dat je door het lezen van dit artikel meer inspiratie hebt gekregen op het gebied van babykleding set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *