tegels

HMK natuursteen schoonmaken

Heb jij natuursteen binnen je woning? Dat is best begrijpelijk, omdat het zorgt voor een zeer mooie uitstraling. Het is ook nog eens een duurzaam en sterk natuurproduct. HMK is een merk die schoonmaakmiddel aanbiedt. Ze maken namelijk ook speciale middelen om diverse soorten natuursteen schoon te maken en te onderhouden. Zo zijn er ook verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan:

  • Graniet
  • Marmer
  • Hardsteen
  • Leisteen
  • Etc.

Veel mensen kiezen om een natuurstenen vloer aan te leggen, dit komt door het feit dat je ze levenslang kan gebruiken. Echter is het een nadeel dat je ze na het plaatsen of leggen van deze tegels niks meer veranderd kan worden eraan. Deze stenen moeten dan ook goed onderhouden en schoongemaakt worden. Echter kan er niet zomaar een willekeurig schoonmaakmiddel gebruikt worden. Deze worden namelijk speciaal gemaakt voor natuursteen. Als je toch ervoor kiest om een willekeurig middel te kiezen, dan zal je merken dat het een vettig laag achterlaat op de vloeren, wat natuurlijk niet wenselijk is. Daarom is het ook verstandig om een speciaal schoonmaakmiddel te gebruiken.

HMK

Schoonmaken

Wanneer je aan de slag gaat met het schoonmaken van natuursteen, gebruiken veel mensen gewone schoonmaakmiddel. Dit is zeer effectief bij standaard tegels, maar bij een natuursteenvloer is dit absoluut niet handig. Het zorgt namelijk voor een vettig vloer. Hierbij komt HMK natuursteen schoonmaakmiddel bij helpen. Dit is namelijk speciaal ontwikkeld om de vloeren glanzend en schoon te krijgen. Gebruik hiervoor wel een microvezel mop, om alle viezigheid te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *