Glasvezel behang

Glasvezel behang voor op de muur

Veel mensen kiezen ervoor om een normaal behang te halen bij de behangwinkel. Wanneer je kinderen hebt, kan dit nog wel eens zonde zijn. Dit komt omdat kinderen kliederen tegen de muren of iets te hard tegen de muur aan gooien. Als ouder zit je hier natuurlijk niet op te wachten. Je wilt geen gaten in je behang en al helemaal niet in de muur. Als ouder is het daarom handiger om te gaan voor glasvezel behang. Glasvezelbehang is een goed behang wat je in elke kamer van het huis kunt gebruiken. Zo kun je er ook voor kiezen om het behang in de garage of woonkamer te nemen.

Geen schade aan de muur door glasvezelbehang

Glasvezelbehang is een sterk behang die geweven is met zand. Je zal wel denken met zand? Ja, uit het zand komt een heel klein draadje. Dit draadje wordt geweven. Hierdoor ontstaat een behang. Doordat het behang geweven is, is het ook een heel sterk behang. Met glasvezel aan de muren, krijg je ook geen beschadigingen. Met normaal behang, is dit wel mogelijk. Wanneer je kinderen hebt, is het daarom handiger om te gaan voor glasvezelbehang. Wanneer de kinderen een deur te hard open gooien,  houd het glasvezelbehang dit tegen. Je zal geen deuken in de muren zien, en dat maakt jou als ouder natuurlijk heel blij!

Glasvezel behang

Het verven van het glasvezel

Het verven van glasvezelbehang is mogelijk. In elke kleur die jij wilt. Doordat je glasvezel gebruikt en er overheen verft, krijg je een leuke patroon die je door het verf heen ziet. Dit komt doordat het behang geweven is. Wanneer je het verft, krijgt het een leuke uitstraling. Wil je graag glasvezel kopen? Dan kan je dit bij elke bouwwinkel halen. Daarnaast kun je online ook terecht voor glasvezelbehang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *