Dit zijn de woontrends van 2021

Vinden je vrienden en familie dat je huis er van binnen wat oubollig uitziet? Of vind je zelf dat je interieur wel een oppepper kan gebruiken? Dan is het natuurlijk handig om te weten welke trends er in 2021 zijn op het gebied van interieur. Welke kleuren zijn in? Zijn dit beton cire kleuren of juist felle kleuren? En welke accessoires zijn nu hip? Veel bloemen of juist strakke en moderne spullen? Dat vertellen we je allemaal in dit artikel. Alvast een tipje van de sluier: beton cire kleuren zijn nu hartstikke hip!

Duurzame producten

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dat is ook goed terug te zien in het interieur. Duurzame producten zijn helemaal hip anno 2021. Wat dit inhoudt? Producten die gemaakt zijn met respect voor de natuur en die hier een lage impact op hebben.

Ook botanisch wonen is helemaal in trek. Dus veel bloemen en planten in huis. Dit staat overigens niet alleen mooi, maar is ook nog eens heel gezond. En zo’n plant staat prachtig tegen een muur met beton cire kleuren. Duurzaamheid en milieubewust leven is dus helemaal een trend nu.

Beton cire en houttinten

De kleuren die nu helemaal in zijn, zijn beton cire en houttinten. Bij houttinten moet je denken aan natuurlijke neutrale bruintinten. Deze kleur zorgt ervoor dat andere kleuren in je huis eruit springen en geeft een rustige ondertoon aan je huis. Deze houten tint is dus perfect te combineren met vele andere kleuren.

Een andere hippe trend zijn de beton cire kleuren. Je kunt je muur, vloer, keuken en tafel beton cire maken. En daarbij hoef je echt niet alleen te denken aan één standaard kleur beton cire. Er zijn namelijk heel veel verschillende beton cire kleuren. Ideaal! Je kunt gaan voor warme of koud beton cire kleuren. Dat ligt er maar net aan welke beton cire kleuren goed passen bij je meubels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *