visgraat vloer

De mooiste vloerentrends van 2020

Vloeren maken het huis. Simpel, maar waar. Vooral nu de winter weer is aangebroken en we weer lekker vaak in huis zijn, is het fijn om tegen een mooie vloer aan te kijken. Daarnaast breekt het nieuwe jaar ook weer bijna aan. En, een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends. Ben jij al benieuwd naar de vloerentrends van 2020? Wij zetten een aantal populaire vloeren vast op een rij! Op zoek naar een nieuwe vloer? Breng een bezoek aan Vloerloods!

PVC vloer

PVC vloeren behoren momenteel tot een van de meest populaire keuzes. Deze vloer heeft namelijk heel veel voordelen. Zo zijn ze ontzettend sterk, geluiddempend, onderhoudsarm én in iedere ruimte te gebruiken. Dankzij de moderne kliksystemen van tegenwoordig is deze vloer bovendien heel goed zelf te leggen. Op zoek naar een PVC vloer Amsterdam?

Gietvloer

Ook de gietvloer wordt steeds populairder. Dankzij het ontbreken van naden en zijn strakke uitstraling, past deze vloer vooral in moderne interieurs. Net als een PVC vloer, is ook een gietvloer erg makkelijk in onderhoud. Wat wil je nog meer?

Betonvloer

Een betonvloer is ook strak en naadloos, maar dan met een veel stoerdere uitstraling. Perfect voor een industrieel interieur dus! Liever geen vloer van echt beton? Dan kun je ook gaan voor een van de alternatieven met een betonlook. Denk bijvoorbeeld aan een PVC vloer of laminaatvloer met dezelfde robuuste uitstraling.

Visgraat vloer

Laminaat in een visgraat verband gelegd. Voorheen was dit enkel te betalen voor mensen met een hele dikke portemonnee, maar tegenwoordig zijn er ook genoeg visgraat vloeren voor een normale prijs. Het legverband geeft een mooie en authentieke uitstraling. Bovendien heb je gelijk een unieke en originele vloer te pakken, omdat je ze nog niet iedere dag tegenkomt terwijl ze ontzettend gewild zijn. Bovendien zijn ze sinds kort ook in extra brede planken te verkrijgen!

Keramische tegels

Keramische tegels zijn vrij nieuw in de vloerenwereld. Dat maakt ze echter geen minder goede optie. Keramische tegels zijn namelijk door de hele woning te gebruiken: in de woonkamer, de keuken en zelfs de badkamer. Bovendien zijn ze te verkrijgen in diverse stijlen, formaten en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld ook tegels die eruit zien alsof je een echte houten vloer hebt liggen.