eetkamer-indeling

De ideale eethoek!

Een eethoek is een plek waar je even volledige aandacht voor elkaar hebt en kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Maar hoe creëer je zo’n eethoek en waar moet je rekening mee houden? Wij geven je tips waar je om moet letten voor de ideale eethoek!

De ruimte

De ruimte is bepalend voor jouw eethoek. Wanneer je een kleine ruimte hebt, moet je slim omgaan met de indeling van het interieur. Om hier de juiste beslissing over te maken raden wij aan om een adviseur in Bavel Je kunt hiervoor interieuradvies in Bavel aanvragen, zodat je verzekerd bent een passend interieur. 

De tafel

Vandaag de dag zijn er vele soorten vormen in eettafels waaruit je kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een ronde tafel gaan, deze is zeer geschikt wanneer je een vierkante ruimte hebt. Een ronde tafel is het meeste geschikt wanneer je met 5 of 6 personen bent. Wil je een tafel voor minder dan 5 of meer dan 6, dan is een rechthoekige tafel het meest geschikt. Pode meubelen zijn meubelen van een onwijs geschikt merk voor de indeling van de eetkamer!

Stoelen

Stoelen moeten niet te groot zijn, anders nemen deze teveel ruimte in beslag. Echter wanneer je een grote ruimte hebt, kunnen grotere stoelen ook beter tot zijn recht komen. Wij raden dus aan om comfortabel stoelen te plaatsen met een rechte leuning en strakke bekleding. Voor je lichaam is het namelijk het beste als je recht zit aan tafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *