eettafel hanglamp

De goede lamp boven de tafel

Je denkt er niet vaak over na hoe belangrijk een eettafel hanglamp kan zijn, je komt er pas achter wanneer je niet de goede lamp boven de tafel hebt hangen. Wil je bijvoorbeeld de krant lezen en zie je niet voldoende dan heb je niet de goede lamp, een lamp voor boven de eettafel moet namelijk verschillende doeleinden dienen en niet alleen voor het licht tijdens het dineren. Aan de hand van de vorm van de tafel kun je een bijpassende geschikte map vinden, voor een vierkante tafel is een andere hanglamp noodzakelijk dan een ronde tafel. Bij directlampen.nl zijn er in het assortiment meer dan voldoende soorten en maten lampen.

eettafel hanglamp

Verschillende soorten hanglampen

De keuze van een eettafel hanglamp is enorm, de stijl en de vorm bepalen gedeeltelijk welk soort lamp je boven de tafel hangt. Een hanglamp met een glasplaat is een model dat veel wordt gekozen voor boven de eettafel, maar ook de andere modellen van directlmapen.nl zijn erg populair. Zolang je de goede lichtbron boven de tafel kunt creƫren is iedere lamp geschikt om op te hangen. Of je nu een klassiek, modern of industrieel interieur hebt, voor elk interieur hebben ze een bijpassende lamp.

eettafel hanglamp

Optimale gebruiksgemak

Wanneer je het maximale rendement met een hanglamp wilt behalen moet deze op de goede hoogte hangen. Bevestig je de lamp op de verkeerde hoogte dan zal je niet alles goed kunnen doen, hangt de lamp bijvoorbeeld te hoog dan kun je moeite met lezen van de krant of een boek hebben. Hangt de verlichting te laag dan zal dat ten koste gaan van de sfeer tijdens het dineren. De lichtspreiding moet voor verschillende activiteiten optimaal zijn. Natuurlijk wil het ook wat, een leuke lamp die helemaal naar je smaak is zal een pronkstuk  zijn in je interieur.