Cito Vastgoed

Cito Vastgoed inschakelen

Zit je al jaren te twijfelen om jouw woning te verkopen? Dan is het aan te raden om eens vrijblijvende gesprekken met bedrijven in te plannen. Zo kan je het via een makelaar doen, maar hoor je steeds vaker dat je het door een bedrijf kan laten opkopen. Een van die bedrijven is Cito Vastgoed. Een professioneel bedrijf met 10 jaar ervaring. Het voordeel is dat je woning niet onder voorbehoud wordt gekocht, maar definitief. Zo heb je direct je geld en is het zelfs al mogelijk om een aanbetaling te krijgen. Op deze manier heb je geen verkoop stress en weet je direct waar je aantoe bent.

Koopakte

Als er akkoord is tussen partijen wordt er een officiële koopakte opgesteld. Dit gebeurt door Cito Vastgoed. Dit is een koopakte zonder ontbindende voorwaarden. Dit houd in dat je woning definitief is verkocht en je direct je geld krijgt.

Cito Vastgoed

Overdracht van je woning

Als er een officiële koopakte is opgesteld en is getekend wordt deze overhandigd aan de notaris. Hier wordt een afspraak mee gemaakt. Je krijgt dan de netto koopsom uitbetaald. De kosten voor notaris, overdrachtsbelasting en andere eventuele kosten zijn voor Cito Vastgoed. Je bespaard dus niet alleen op makelaarskosten, etc. maar ook dit.

Je bouwt voor jezelf zekerheden in door het eenvoudig en snel te verkopen. Daarnaast is het ook mogelijk om de woning terug te huren. Zo kan je lekker genieten van je overwaarde en toch blijven wonen en je woning. Interessant? Bekijk dan eens de website van Cito Vastgoed voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *