Panelen op maat

Panelen op maat zijn een geweldige manier om precies het soort personalisatie te krijgen dat u voor uw website wilt, zonder alle extra kosten. De maximale hoeveelheid maatwerk wordt geleverd door een aangepast webpaneel. Een aangepast webpaneel is een webpagina die de standaardwidgets bevat die de meeste gebruikers van Internet Explorer al kennen en gebruiken, zoals de adresbalk, de werkbalk en het zoekvak. Een aangepast webpaneel voegt deze widgets niet alleen toe, maar maakt ze ook beschikbaar in verschillende formaten, zodat u ze kunt vergroten of verkleinen en toch alle standaardbreedteparameters kunt gebruiken die algemeen beschikbaar zijn. Om aangepaste panelen te hebben, moet u een goede open source (GPL)-oplossing vinden die de standaardwidgets biedt die u nodig heeft en deze toevoegt op een manier die u gemakkelijk kunt wijzigen. Het moet mogelijk zijn om relatief eenvoudig zoveel widgets toe te voegen als gewenst.

Veel opties voor het creëren van een aangepaste look

Panelen op maat geeft je veel opties voor het creëren van een aangepaste look. U kunt kleurenschema’s en pictogrammen gebruiken om uw panelen aan te passen, net zoals u zou doen met uw webbrowser. De inhoud kan bestaan ​​uit elke HTML-pagina of zelfs een verscheidenheid aan widgets, zoals links, knoppen, tellers en peilingen. Voor extra opties kun je CSS aan de mix toevoegen voor extra styling, samen met HTML-ondersteuning voor het verwerken van formulieren en secties.

Een vooraf gemaakt paneel met kopienummers

Het gebruik van een vooraf gemaakt paneel met kopienummers maakt het ook gemakkelijk voor zoekmachines om uw websitepagina’s te vinden en te indexeren. De meeste mensen realiseren zich niet dat elke pagina van hun site een unieke index heeft die apart van de rest wordt vermeld. Als uw URL apart van de rest wordt vermeld, zullen Google en andere zoekmachines elke pagina afzonderlijk moeten doorzoeken en indexeren, wat erg tijdrovend kan zijn. Wanneer u een aangepast paneel gebruikt, wordt elke pagina op uw website vermeld in een eigen exemplaarnummer, zodat de zoekmachines uw website snel en gemakkelijk kunnen vinden.

Dit is waar je op moet letten met een dekbed kiezen

Een dekbed kan je niet levenslang gebruiken. Na een aantal jaar zal je toch echt een nieuw dekbed moeten aanschaffen. Het kiezen van een nieuw dekbed kan alleen soms best lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende factoren waar je op moet letten tijdens het maken van je keuze. Heb je om die reden wat hulp nodig met het kiezen van een nieuw dekbed? Lees dan hieronder verder voor een aantal tips op dat gebied.

Vulling van het dekbed

Bij dekbedden kan je kiezen uit verschillende vullingen. De ene vulling is populairder dan de andere. De meest bekende vulling is echter dons. Een donzen dekbed zorgt ervoor dat je het warm hebt in de winter, maar weer koel in de zomer. Dat is iets waar veel mensen grote waarde aan hechten. Daarnaast zijn er synthetische dekbedden. Dit zijn over het algemeen wat goedkopere dekbedden. Het voordeel van een synthetisch dekbed is wel dat je het zelf kan wassen in de wasmachine. Dat kan bij een donzen dekbed niet. Verder bestaan er ook dekbedden met een katoenen vulling. Dit voelt meestal als een laken en is meer bedoeld voor in de zomer.

Warmteklasse van het dekbed

Dekbedden worden in vier warmteklassen verdeeld. Om te bepalen welke warmteklasse het beste bij jou past, is het goed om te kijken naar wat jij belangrijk vindt tijdens het slapen. Heb je het eigenlijk altijd heel koud tijdens het slapen en wil je dus een dekbed dat voor veel warmte zorgt? Dan kan je kiezen voor een dekbed in de eerste warmteklasse. Dat is een warmteklasse van dekbedden die je warm houden tijdens het slapen. Zo een dekbed wordt ook wel een winterdekbed genoemd. Maar heb je het juist altijd warm? Dan past een dekbed uit de vierde warmteklasse goed bij jou. Dat is namelijk een dun dekbed.

Afmetingen van het dekbed

Een dekbed moet uiteraard wel passen op je bed. Dat betekent dat de afmetingen van je dekbed moeten kloppen. De beste afmetingen hangen af van de grootte van je bed. Slaap je in een fijn eenpersoonsbed? Dan is een te groot dekbed niet de beste keuze. Je verdrinkt dan als het ware een beetje in het dekbed. Maar slaap je in een tweepersoonsbed? Ga dan voor een 4 seizoenen dekbed  van 200 bij 200 centimeter. Dat is vaak de perfecte grootte van een dekbed. Dat zal voor een tweepersoonsbed niet te klein of te groot zijn.

Onderhoud van het dekbed

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je dekbed, is het van belang dat je het dekbed goed blijft onderhouden. Elk dekbed heeft echter een andere soort onderhoud nodig. Een donzen dekbed zal je over het algemeen naar een stomerij moeten brengen om het te wassen. Je wasmachine zal vaak te klein zijn waardoor de vulling gaat beschadigen. Een synthetisch dekbed kan je dan weer wel op een hoge temperatuur wassen in je wasmachine. Houd hier dus rekening mee wanneer je op zoek gaat naar een nieuw dekbed. De bovenstaande dingen mag je natuurlijk ook niet vergeten. 

Dit zijn de voordelen van een natuur dekbed

Ieder mens heeft een andere voorkeur op het gebied van dekbedden. Dat is uiteraard niet gek, want iedereen heeft een ander dekbed nodig. Zo heb je bijvoorbeeld de bekende synthetische dekbedden die vaak wat goedkoper zijn. Het voordeel van een synthetisch dekbed is dat je het makkelijk in de wasmachine kan schoonmaken. Toch kiezen steeds meer mensen voor een natuur dekbed. Dit is uiteraard een ander soort dekbed dan een synthetisch dekbed. Ben je wel benieuwd naar een natuur dekbed? Lees dan hieronder een aantal voordelen van een natuur dekbed.

Warmte en verkoeling

Een groot voordeel van een natuur dekbed is dat het voor genoeg warmte zorgt in de winter. Dat is natuurlijk een belangrijk punt wanneer je op zoek gaat naar een nieuw dekbed. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de vraag of je genoeg warmte krijgt. Naast de warmte die je voelt in de winter, zorgt een natuur dekbed ook voor voldoende verkoeling in de zomer. Dat is ideaal wanneer je het snel warm hebt tijdens het slapen. Een natuur dekbed is dus ideaal voor in de zomer en winter. Je kan als je wil ook het natuur dekbed heel het jaar door gebruiken.

Vochtregulerend

Sommige dekbedden zijn niet zo goed in het reguleren van de vocht die vrijkomt tijdens het slapen. Een synthetisch dekbed is daar een goed voorbeeld van. Dat is uiteraard erg jammer wanneer je veel transpireert tijdens het slapen. Een natuur dekbed is daar echter wel goed heel goed in. Dat betekent dat een natuur dekbed juist wel de vocht opneemt in de nacht. Vervolgens wordt die vocht weer verdampt waardoor jij ongestoord verder kan slapen. Dat is natuurlijk een groot voordeel van een natuur dekbed.

Allerlei vullingen

Een ander voordeel van natuur dekbedden heeft te maken met de vulling. Er is namelijk geen standaard vulling die in een natuur dekbed zit. Er kunnen allerlei verschillende vullingen in zitten en dat zorgt ervoor dat je zelf een keuze kan maken. Zo heb je onder andere een kameelharen dekbed die erg populair is. Daarnaast kan er in een natuur dekbed wol of kasjmier zitten. Elke vulling heeft verder zijn eigen voordelen. Het is goed om je daar wat meer in te verdiepen als je graag een natuur dekbed wil aanschaffen zodat je een natuur dekbed kiest dat goed bij je wensen past.

Heel lichtgewicht

Ben je niet zo een fan van dekbedden die heel zwaar zijn? Dan is een natuur dekbed waarschijnlijk perfect voor jou. Natuur dekbedden zijn door de vullingen juist erg licht in gewicht. Dat zorgt ervoor dat je het dekbed bijna niet voelt tijdens het slapen. Je voelt je dan niet zo opgesloten in je dekbed, omdat je lekker vrij kan bewegen in de nacht. Dat is voor veel mensen erg belangrijk. Hiernaast zijn de natuur dekbedden over het algemeen ook erg zacht waardoor je het liefst lekker onder je dekbed gaat liggen. Meer heb je natuurlijk niet nodig tijdens het slapen.

tegels

HMK natuursteen schoonmaken

Heb jij natuursteen binnen je woning? Dat is best begrijpelijk, omdat het zorgt voor een zeer mooie uitstraling. Het is ook nog eens een duurzaam en sterk natuurproduct. HMK is een merk die schoonmaakmiddel aanbiedt. Ze maken namelijk ook speciale middelen om diverse soorten natuursteen schoon te maken en te onderhouden. Zo zijn er ook verschillende soorten natuursteen. Denk hierbij aan:

 • Graniet
 • Marmer
 • Hardsteen
 • Leisteen
 • Etc.

Veel mensen kiezen om een natuurstenen vloer aan te leggen, dit komt door het feit dat je ze levenslang kan gebruiken. Echter is het een nadeel dat je ze na het plaatsen of leggen van deze tegels niks meer veranderd kan worden eraan. Deze stenen moeten dan ook goed onderhouden en schoongemaakt worden. Echter kan er niet zomaar een willekeurig schoonmaakmiddel gebruikt worden. Deze worden namelijk speciaal gemaakt voor natuursteen. Als je toch ervoor kiest om een willekeurig middel te kiezen, dan zal je merken dat het een vettig laag achterlaat op de vloeren, wat natuurlijk niet wenselijk is. Daarom is het ook verstandig om een speciaal schoonmaakmiddel te gebruiken.

HMK

Schoonmaken

Wanneer je aan de slag gaat met het schoonmaken van natuursteen, gebruiken veel mensen gewone schoonmaakmiddel. Dit is zeer effectief bij standaard tegels, maar bij een natuursteenvloer is dit absoluut niet handig. Het zorgt namelijk voor een vettig vloer. Hierbij komt HMK natuursteen schoonmaakmiddel bij helpen. Dit is namelijk speciaal ontwikkeld om de vloeren glanzend en schoon te krijgen. Gebruik hiervoor wel een microvezel mop, om alle viezigheid te verwijderen.

volledige renovatie woning

Niet meer tevreden met je woning? Dan is renoveren een interessante optie

Hoe fraai je huis ook is en hoe creatief je je woning ook hebt ingedeeld, ingericht en aangekleed, het kan altijd gebeuren dat je na verloop van tijd een beetje bent uitgekeken op je woning. Het nieuwe en verrassende is er dan simpelweg van af. Dit is een probleem waar je op verschillende manieren mee om kunt gaan. Je huis te koop zetten en verhuizen naar een andere woning is wellicht een mogelijkheid die voor de hand lijkt te liggen, maar je kunt dit ook heel anders aanpakken. Waarom zou je namelijk niet voor renoveren gaan, bijvoorbeeld zelfs een volledige renovatie van je woning? Met een volledige renovatie zorg je er immers voor dat je huis weer zo goed als nieuw aanvoelt, zeker als je de renovatie uitbesteedt aan een architect die z’n vak verstaat.

volledige renovatie woning

Goede redenen om renovatie boven verhuizing te verkiezen

Er zijn verschillende redenen om het renoveren van je woning te verkiezen boven het verhuizen naar een nieuwe plek, te weten:

 • Renoveren pakt doorgaans goedkoper uit dan verhuizen, zelfs wanneer het om een volledige renovatie gaat. Rond een verhuizing verdwijnt namelijk geld aan onder meer makelaars, taxaties, hypotheekadviseurs, notarissen en een verhuisbedrijf.
 • Als je voor renovatie kiest, dan kun je op dezelfde plek blijven wonen. Dit zorgt ervoor dat je niet aan weer een nieuwe uitvalsbasis moet wennen. 

Als je dan toch een nadeel aan renovaties zou moeten noemen, dan is het dat als je voor een volledige renovatie van je woning gaat, dat je dan mogelijk tijdelijk even elders onderdak zult moeten vinden.

Cito Vastgoed

Cito Vastgoed inschakelen

Zit je al jaren te twijfelen om jouw woning te verkopen? Dan is het aan te raden om eens vrijblijvende gesprekken met bedrijven in te plannen. Zo kan je het via een makelaar doen, maar hoor je steeds vaker dat je het door een bedrijf kan laten opkopen. Een van die bedrijven is Cito Vastgoed. Een professioneel bedrijf met 10 jaar ervaring. Het voordeel is dat je woning niet onder voorbehoud wordt gekocht, maar definitief. Zo heb je direct je geld en is het zelfs al mogelijk om een aanbetaling te krijgen. Op deze manier heb je geen verkoop stress en weet je direct waar je aantoe bent.

Koopakte

Als er akkoord is tussen partijen wordt er een officiële koopakte opgesteld. Dit gebeurt door Cito Vastgoed. Dit is een koopakte zonder ontbindende voorwaarden. Dit houd in dat je woning definitief is verkocht en je direct je geld krijgt.

Cito Vastgoed

Overdracht van je woning

Als er een officiële koopakte is opgesteld en is getekend wordt deze overhandigd aan de notaris. Hier wordt een afspraak mee gemaakt. Je krijgt dan de netto koopsom uitbetaald. De kosten voor notaris, overdrachtsbelasting en andere eventuele kosten zijn voor Cito Vastgoed. Je bespaard dus niet alleen op makelaarskosten, etc. maar ook dit.

Je bouwt voor jezelf zekerheden in door het eenvoudig en snel te verkopen. Daarnaast is het ook mogelijk om de woning terug te huren. Zo kan je lekker genieten van je overwaarde en toch blijven wonen en je woning. Interessant? Bekijk dan eens de website van Cito Vastgoed voor meer informatie.

duurzame meubels

Ideale meubels voor de beste thuiswerkplek

De laatste jaren is het steeds normaler geworden dat mensen die in loondienst zijn hun werkzaamheden vanuit hun eigen huis uitvoeren. Al enkele tientallen jaren is dat een duidelijk zichtbare ontwikkeling. In eerste instantie ging het dan meestal echter nog om een halve of een hele dag per week vanuit huis werken. Met het zogeheten ‘nieuwe werken’ is dat aantal in de praktijk in veel gevallen hoger. En met de pandemie die in 2020 plotseling uitbrak is het nu zelfs de normaalste zaak van de wereld dat er vanuit huis wordt gewerkt. Het ligt hierbij in de lijn der verwachting dat we na de pandemie – wanneer die ook voorbij mag zijn – nooit meer helemaal terugkeren naar massaal werken op kantoor.

De ontwikkeling van het veelal thuis werken heeft diverse grote consequenties. Gunstig is natuurlijk dat er minder verkeer en minder reisbewegingen zijn. Dit moet namelijk resulteren in een lagere belasting voor het milieu en hopelijk ook minder verkeersongevallen. Geheel los daarvan blijkt echter ook dat veel woningen of woonruimtes geschikt(er) moeten worden gemaakt om op een comfortabele manier thuis te kunnen werken. 

Mocht je over een woning beschikken die een kamer heeft die ideaal is als thuiswerkplek, dan heb je dat gedeelte alvast zeer goed voor elkaar. Hiermee ben je er echter nog lang niet. Het is namelijk ook van groot belang dat je kantoormeubels van goede kwaliteit in huis haalt. Hierbij is het vanzelfsprekend belangrijk dat deze meubels het mogelijk maken om in een correcte ergonomisch verantwoorde houding te werken. Tegelijkertijd zou het natuurlijk prettig zijn als je nieuwe kantoormeubels aansluiten bij het interieur dat je thuis al hebt. Hieronder lees je daarom eerst een aantal tips over kantoormeubels met een huiselijke look.

Officemeubels met een huiselijke look 

Van oudsher bestaan er duidelijke verschillen tussen het uiterlijk van het interieur van een woonkamer en dat van het interieur van een kantoorpand. Dikwijls is een kantoor een stuk strakker en ook wat killer dan een woonruimte. Nu mag dat voor een kantoorpand misschien wel acceptabel zijn (ook omdat je daar als werknemer waarschijnlijk nauwelijks invloed op hebt), in je eigen woning hoeft dat natuurlijk niet per se zo te gaan.

Experts op het gebied van thuis werken zijn over het algemeen van mening dat het slim is officemeubels aan te schaffen met een huiselijke look. Op die manier integreer je je kantoormeubilair moeiteloos in het interieur van de rest van je woning. Wat je onder een huiselijk uiterlijk verstaat kan overigens uiteraard per persoon of per woning verschillen. Je kunt je woning immers van diverse interieurstijlen voorzien. Over het algemeen doen meubels als bureaus en kasten van hout met een zachte tint het evenwel bijzonder goed. Een merk waarvan de officemeubels uitstekend zouden kunnen aansluiten op je al aanwezige interieur is het Duitse kwaliteitsmerk Germania.

duurzame meubels

Praktisch en gebruiksvriendelijk

Een kantoorruimte in huis betekent dat je weer een extra ruimte en extra meubels hebt om te onderhouden. Omdat in het onderhouden en reinigen hiervan veel tijd kan zitten is het handig als je zou kiezen voor meubels met een praktisch en onderhoudsvriendelijk karakter. Wat dat betreft is het aan te raden om voor producten te gaan die een afwerking van melamine hebben. Melamine kun je zien als een afwerkingslaag, eentje die bestaat uit een dunne papierlaag en een laag van kunsthars. 

Meubels met een afwerking van melamine bieden grote voordelen, uiteraard vooral op het gebied van praktischheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo heeft melamine de prettige eigenschap dat het bijzonder slijt- en krasvast is. Mede daardoor gaan producten met een laag melamine extra lang mee. 

Het schoonmaken van melamine producten is ook nog eens bijzonder eenvoudig. Je hebt ten eerste alvast geen (extra) schoonmaakmiddelen nodig voor dit reinigingswerk. Je kunt dus gerust een simpele allesreiniger of een doorsnee afwasmiddel gebruiken om een dergelijk oppervlak schoon te maken. Dit kun je ook nog eens prima doen met een normale schoonmaakdoek. Sterker nog, het gebruik maken van schurende doekjes en schoonmaakmiddelen met bijtende middelen is zelfs af te raden. Deze middelen kunnen namelijk het melamine oppervlak aantasten, waardoor het plotseling niet meer zo hygiënisch en krasvast is is als voorheen.

Eigen kantoor in huis

Uiteraard hebben diverse woonwinkels de laatste jaren de nodige kantoormeubels aan hun assortiment toegevoegd. Inmiddels is het dus allang niet meer zo eenvoudig om de meest geschikte meubels voor in jouw situatie te zoeken en te vinden. Het lastig is hierbij vooral dat het moeilijk is om verschillende meubels bij elkaar te zoeken die qua stijl en kleuren goed bij elkaar passen én goed passen bij de rest van het interieur van je woning.

Om jezelf in ieder geval te verzekeren van kantoormeubels die goed bij elkaar passen kan het aan te raden zijn om voor een zogeheten office set te gaan bij een deskundige meubelwinkel. Hoe dan ook mag je van een office set namelijk verwachten dat de meubels die van zo’n set onderdeel uitmaken uitstekend bij elkaar passen. Uit welke meubels zo’n office set eigenlijk precies bestaat, of kan bestaan? Welnu, met een verzameling van de volgende meubels mag je wat ons betreft spreken van een heuse office set:

 • Een bureau. Dit is wellicht het belangrijkste meubel van je thuiskantoor, al is het alleen al omdat dit het meest onmisbare onderdeel is. Probeer jezelf te verzekeren van een dat groot genoeg is om er comfortabel genoeg aan te kunnen werken. Idealiter kun je je bureau ook verstellen qua hoogte.
 • Een bureaustoel. Ook dit is een onmisbaar onderdeel van je office set. Let op: van een goede bureaustoel kun je de rugleuning, het zitvlak, de hoogte en de armleuningen verstellen. Alles om jezelf in de juiste werkhouding te kunnen laten zitten.
 • Een of meerdere kasten om spullen op te slaan. Denk hierbij aan een archiefkast of een brandkast.
 • Een desktop of laptop, een toetsenbord, een muis en/of een beeldscherm. Ook een printer kan een welkome toevoeging zijn.
 • Extra materialen als een whiteboard, een flip-over of een tekentafel.
babykleding set

kledingsetjes die helemaal hot zijn voor kids

Iedereen wil zijn kinderen natuurlijk leuke kleding aangeven. Alleen is het soms nog best lastig om iets leuks en origineels te vinden. Veel baby en kinderkleding lijken op elkaar. Ik ga je in dit artikel wat inspiratie geven op het gebied van trendy babykleding sets.

babykleding set

Babykleding set patroon en effen kleur

We zien de laatste jaren weer veel patronen en prints terug in de kledingstukken. Niet alleen bij baby’s is dit populair, ook bij volwassenen is deze trend aanwezig. Wanneer je het gehele kledingsetje in een print doet kan het al snel erg druk en overdreven overkomen en dat is niet wat je wilt. Door ervoor te kiezen om maar één kledingstuk met print aan te schaffen zorg je voor een rustigere look en zal de print ook meer opvallen en dus beter tot zijn recht komen. Kies dan bijvoorbeeld voor een broekje met een druk patroon en een shirtje in een effen kleur. Zorg wel dat de kleur van het shirt dat overeenkomt met de kleuren in het patroon. Dan zorg je ervoor dat de outfit mooi een geheel wordt.

Babykleding set met dieren

Je ziet veel kleding met dieren print er op tegenwoordig. Maar ook kleding met dieren erop is erg leuk voor je baby. Denk bijvoorbeeld aan een grijs shirt en broekje met een olifant erop of een groen setje met dinosauriërs erop. Bovendien vinden alle kinderen dieren leuk dus kleding met hun lievelingsdier erop zullen ze erg leuk vinden. Je hebt veel verschillende soorten, omdat je ook veel verschillende soorten dieren hebt. De meest populaire dieren voor op kleding zijn dinosauriërs, honden, tijgers, leeuwen, konijnen, paarden en olifanten. Maar er zijn nog velen andere dieren die leuk zijn op kleding.

Ik hoop dat je door het lezen van dit artikel meer inspiratie hebt gekregen op het gebied van babykleding set.

goedkoop pvc vloer

De voordelen van een pvc vloer

Steeds meer mensen willen overstappen naar een PVC vloer. Er zijn een aantal redenen waarom het een goed idee is om dit te doen. Dit maakt het ook begrijp ik dat steeds meer mensen overstappen op een dergelijke vloer. In dit artikel zullen we het hebben over de voordelen van een PVC vloer.

goedkoop pvc vloer

Wat is precies een PVC vloer?

PVC vloer bestaat uit verschillende soorten kunst stoffen die samen de PVC vloer vormen. Het materiaal is zeer stevig en sterk, maar tegelijkertijd ook erg buigzaam en handelbaar. Dit maakt het tot een ideale en makkelijk hanteerbare tegel. Door de combinatie van kunststoffen die zijn gebruikt in deze tegels, is het zeer goed bestand tegen vocht en water. Daar werd originele vloer daar wel eens last van kunnen krijgen in de vorm van rot, is dit bij een PVC vloer niet het geval. Ook is het zo dat je bij een PVC vloer elke mogelijke natuurlijk een vloer kunt uit beelden. De bovenlaag van het pvc vloer is namelijk een foto laag. Deze foto is een foto van een andere materiaal, bijvoorbeeld een tegelvloer, Parketvloer of een marmervloer. De resolutie van deze foto is zo danig hoog dat je met het blote oog niet 123 ziet dat het om een PVC vloer gaat.

De prijs van een PVC vloer

Een andere reden dat mensen gaan voor een PVC vloer is omdat zij gaan voor een goedkoop PVC vloer. Een van de voordelen van pvc is dat het relatief goedkoop is ten opzichten van andere natuurlijke materialen die worden gebruikt als vloer in huizen en kantoren. En omdat via de foto laag aan de bovenzijde allerlei soorten natuurlijke en dure materialen kunnen worden uitgebeeld, is een PVC vloer de ideale optie van mensen met een wat krapper budget of voor mensen die simpelweg niet het geld willen uitgeven dat voor een parketvloer of tegelvloer staat. Een goedkoop PVC vloer kan er uitzie als een dure en orginele visgraatvloer bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om de foto die kan worden afgebeeld op een PVC vloer. Zo heb je de vloer van je dromen voor heel weinig geld.

wonen

Past een riviertafel in jouw interieur?

Ooit gedacht om het interieur te veranderen? Nieuw design waar je wellicht nog niet eerder aan had gedacht maar wel interessant is? Tegenwoordig kun je het zo gek nog niet bedenken of het wordt gerealiseerd. Het meubilair wat vroeger in de mode was komt ook weer terug, maar dan in een nieuw jasje. Maar ook het moderne mag natuurlijk niet vergeten worden! 

Eens wat anders met het interieur

Vaak ben je erop uitgekeken en wil je eens wat anders qua meubilair. Als jij nog niet weet wat je graag zoekt, dan zal je geheid het internet raadplegen of social media. Natuurlijk wel met de hoop dat je het zult vinden! Maar als je op zoek bent naar iets anders wat past in ieder interieur, dan zal jij je eens moeten verdiepen in een riviertafel! Deze tafel is gemaakt van een boomstam en wordt gevuld met epoxy hars. Het mooie hiervan is dat je zelf de kleur kunt kiezen! Overigens is het ook mogelijk om diverse gaten te vullen met epoxy, alleen is het dan geen riviertafel meer! Maar natuurlijk nog steeds onwijs mooi!

Kleur, design en afmeting weten

Mocht het zo zijn dat jij al een geruime tijd op zoek bent naar een riviertafel, dan moet je zeer zeker eens kijken op de website van Designed by Dennis! Dennis steekt al vanaf 2012 zijn passie en liefde hierin! Het eindresultaat is dan ook verbluffend wanneer hij voor je aan de slag mag gaan.

Zo maakt hij niet alleen een riviertafel, maar ook boomstamtafels geheel naar wens! Maak je maar geen zorgen want Dennis kan iedere afmeting geheel met de hand voor je realiseren! Een riviertafel wordt, zoals eerder gezegd, opgevuld met epoxy hars. Jij als klant zijnde kan zelf kiezen welke kleur dit mag worden. Vaak wordt er wel gekozen voor een lichte kleur zodat dit samenkomt met het hout. Maar wil jij eens wat anders? Kies hier dan gerust voor want Dennis maakt dit graag waar!

riviertafel

De boomstamtafels in de spotlight!

Vroeger waren we allemaal al druk bezig met hout in huis. Niet alleen waren de tafels gemaakt van natuurlijk hout, ook de stoelen mochten natuurlijk niet vergeten worden. Gelukkig is het vandaag de dag nog steeds onwijs populair. Men kiest steeds vaker voor de natuurlijke kleur van hout in huis en dat blijft mooi. 

Bij Designed by Dennis heb je de keuze uit verschillende soorten hout en afmetingen. Zoek jij een eettafel wat past in jouw eetkamer? Neem de maat op en communiceer dit met Dennis. Kans is zeer groot dat Dennis dit kan realiseren voor je! Ben je op zoek naar een tuinset maar dan wel een set die je niet eerder hebt gezien? Breng jouw gedachten naar Dennis en hij gaat met plezier voor je aan de slag. Je zult merken dat het eindresultaat verbluffend zal zijn! Wanneer breng jij een bezoek aan de showroom van Designed by Dennis? De showroom is open en toegankelijk om te bekijken! Wellicht vind jij hier jouw design waar je naar op zoek bent.