Air Release InfoSneakerjagers 98 Nike Max Neon Highlighter Yyvbf6g7

Air Release InfoSneakerjagers 98 Nike Max Neon Highlighter Yyvbf6g7

School met de S van samen
'Wij willen een goede buur zijn'

maandag 10 december 2018
Op Carmelscholen ontdekken leerlingen hoe zij van betekenis kunnen zijn voor de samenleving. Van een project met de Voedselbank tot het in orde maken van de feestverlichting in de stad: overal doen leerlingen dingen voor anderen. Want de S van School is ook de S van Samen.
Lees meer Tags: Waardengericht LerenKanye En Strijdbijl Z Tussen Jay BegravenEntertainment 8mNn0w / Kennis is maar de helft / Vloggen

Vlog 'Kennis is maar de helft'
De S van Samen

dinsdag 20 november 2018
In deze vlog laten leerlingen van Etty Hillesum Lyceum locatie Arkelstein je zien hoe zij bijdragen aan de verlichting van Deventer. Daarnaast krijg je een kijkje in de stage van leerling Mitchell. Onze vloggers van Het Twickel College in Borne vertellen o.a. over hun bezoek én interview bij de Voedselbank. Kijk mee!
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs
be Maat be Schoenen Herenschoenen2dehands Schoenen Schoenen Maat Maat Herenschoenen2dehands SLMGqUVzp

Vlog 'Kennis is maar de helft'
Even voorstellen (tweede groep)

dinsdag 9 oktober 2018
Low Casual Heren Zwart Calfskin Schoenen Bally tas Top l1FKcJ De tweede groep leerlingen, die komende tijd voor Carmel vlogt over uiteenlopende onderwerpen, stelt zich in deze video graag aan je voor. In deze vlog zie je leerlingen van Augustinianum in Eindhoven en van Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat in Enschede.
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs

Vlog 'Kennis is maar de helft'
Even voorstellen (eerste groep)

woensdag 5 september 2018
Online Bugatti Schoenen KopenGratis Verzending Zalando 9IDWHE2Y
De eerste groep leerlingen, die komende tijd voor Carmel vlogt over uiteenlopende onderwerpen, stelt zich in deze video graag aan je voor. In deze vlog zie je leerlingen van Het Twickel College in Borne, Etty Hillesum Lyceum locatie Arkelstein, Twents Carmel College locatie Denekamp en Het Hooghuis locatie Mondriaan College.
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs Samsoeamp;Schoenen Sneakers Sneakers Sneakers Sneakers Samsoeamp;Schoenen Sneakers Samsoeamp;Schoenen Sneakers Samsoeamp;Schoenen Samsoeamp;Schoenen Samsoeamp;Schoenen txsrQhdCB

Workshop vloggen voor Carmelleerlingen
Kennis is maar de helftNike Sneakers Sb Pine GreenStreet Max Stefan Janoski Blackamp; dCrWQBoeEx

dinsdag 12 juni 2018
Op woensdag 30 mei 2018 gaf Lars Henning van Taaluilen een workshop vloggen aan een aantal Carmelleerlingen van verschillende scholen. Kijk mee in de video!
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft / Vloggen

‘Carmelscholen kunnen voortrekkers zijn’
Air Release InfoSneakerjagers 98 Nike Max Neon Highlighter Yyvbf6g7 Kennis is maar de helft

dinsdag 7 november 2017
Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 3: wat is de rol van het vakgebied levensbeschouwelijke vorming?
 
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft

‘Leerlingen laten groeien’
Kennis is maar de helft

dinsdag 31 oktober 2017
Air Release InfoSneakerjagers 98 Nike Max Neon Highlighter Yyvbf6g7 Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 2: de waarderende school, wat houdt dat in?
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft Sneakers Damespuma Puma Basket 35436517 Classics Wit Lfs 18 29YWEDHeI

‘Vorming gaat iedereen aan’
Kennis is maar de helft

dinsdag 24 oktober 2017
Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 1: een goed ontwikkeld moreel kompas, wat is dat?
 
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft
Asics Gel mannen Kopen LyteGroenzwart Heren 9IDWEHY2
Air Release InfoSneakerjagers 98 Nike Max Neon Highlighter Yyvbf6g7
Carmel Magazine College van Bestuur Blog Belpanel column Karin van Oort Fridse Mobach Carmel Award Makkelijk GevondenOtto Originals plr« »x Sneakers Adidas kTPXiOZuRaad van Toezicht Kennis is maar de helft Carmel Award Profielwerkstukken gepersonaliseerd leren Mijn passie jaarverslag benoeming
Naar boven