Nederland Nike Bieden Producten Winkel Hoge Sneakers Kinderen HIeED92WY

Optimale Balans

Balans vinden tussen onder andere privéleven en werk, geven en nemen, samen en alleen. Wat is voor jou optimaal en balans? Dit is een persoonlijke keuze die alleen jij kan bepalen.

Vind jouw passie en energie voor een optimale balans in het leven:

– Jezelf zijn in verschillende context

– Sociale contacten

– Je eigen mix van alleen of samen

– Accepteren wat is

Www Finton Grenson Rrp Shoes 48990 Grey Suede Uk10 £195 P0wO8kXn

– Gezond leven

Een beetje meer of minder kan veel verschil uitmaken.  Als je het gevoel hebt continue onder de geluk grens te leven, kun je stappen ondernemen om wat vaker over die grens te raken.

 Nieuwe Trend Low Schoen Heren Sneaker Beige 2017 K1x Lp In Le xBorCWde

Ik wens je de tijd

Ik wens je geen rijkdom en vele talenten -Ik wens je een leven van tijd en momenten -Momenten van vreugde, momenten heel stil -En tijd om te zien wat je ziel van je wil.Nieuwe Trend Low Schoen Heren Sneaker Beige 2017 K1x Lp In Le xBorCWde

Ik wens je de tijd om te doen en te denken -Niet alleen voor jezelf maar ook om te schenken -Ik wens je de tijd niet voor haasten en rennen -Maar tijd om blijdschap en rust te herkennen.

Ik wens je de tijd, niet om leeg te verdrijven -Ik wens dat veel tijd je nog over mag blijven -Als tijd voor verwondering en tijd voor verblijden -In plaats van de tijd op de klok zien verglijden.

Ik wens je de tijd om naar sterren te grijpen -En tijd om te groeien en tijd om te rijpen -Ik wens je de tijd om weer te hopen, te minnen -Geen tijd te verliezen, maar tijd te gewinnen.

Ik wens je de tijd toe jezelf te ontwaren -Elk uur, elke dag als geluk te ervaren -Ik wens je de tijd ook om te vergeven -Ik wens je jouw tijd toe, tijd om te leven.

(Elli Michler, uit: Dir zugedacht, 2004)

BlogSchoenenJeroen BlogSchoenenJeroen Meer En Natascha's Natascha's En Bosch Meer Bosch mYv6yIbfg7

 

 

Nieuwe Trend Low Schoen Heren Sneaker Beige 2017 K1x Lp In Le xBorCWde
Nieuwe Trend Low Schoen Heren Sneaker Beige 2017 K1x Lp In Le xBorCWde