Toe 11405 Cap I Brown Rossetti Oxford Fratelli Brogues vN0Oymnw8P

Toe 11405 Cap I Brown Rossetti Oxford Fratelli Brogues vN0Oymnw8P

School met de S van samen
'Wij willen een goede buur zijn'

maandag 10 december 2018
Op Carmelscholen ontdekken leerlingen hoe zij van betekenis kunnen zijn voor de samenleving. Van een project met de Voedselbank tot het in orde maken van de feestverlichting in de stad: overal doen leerlingen dingen voor anderen. Want de S van School is ook de S van Samen.
Lees meer Tags: Waardengericht LerenGoedkoop Collectie KopenBeslist be 2019 Schoenen Arkk Nvmn0O8w / Kennis is maar de helft / Vloggen

Vlog 'Kennis is maar de helft'
De S van Samen

dinsdag 20 november 2018
In deze vlog laten leerlingen van Etty Hillesum Lyceum locatie Arkelstein je zien hoe zij bijdragen aan de verlichting van Deventer. Daarnaast krijg je een kijkje in de stage van leerling Mitchell. Onze vloggers van Het Twickel College in Borne vertellen o.a. over hun bezoek én interview bij de Voedselbank. Kijk mee!
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs
Schoenen Zomer Ademend Casual Mesh Clax 2017 Heren Voor 7gYb6yf

Vlog 'Kennis is maar de helft'
Even voorstellen (tweede groep)

dinsdag 9 oktober 2018
H amp;m CollectieP Sanne Preview sDoor Choo Jimmy knwP0O De tweede groep leerlingen, die komende tijd voor Carmel vlogt over uiteenlopende onderwerpen, stelt zich in deze video graag aan je voor. In deze vlog zie je leerlingen van Augustinianum in Eindhoven en van Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat in Enschede.
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs

Vlog 'Kennis is maar de helft'
Even voorstellen (eerste groep)

woensdag 5 september 2018
Redmond Redmond Columbia Columbia Schoen Schoen Columbia Columbia DamesBever DamesBever Redmond DamesBever Schoen uTkiOZPXw
De eerste groep leerlingen, die komende tijd voor Carmel vlogt over uiteenlopende onderwerpen, stelt zich in deze video graag aan je voor. In deze vlog zie je leerlingen van Het Twickel College in Borne, Etty Hillesum Lyceum locatie Arkelstein, Twents Carmel College locatie Denekamp en Het Hooghuis locatie Mondriaan College.
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs Armani Legging Dames nl SchoenenKleding Jeans IbWEDeH2Y9

Workshop vloggen voor Carmelleerlingen
Kennis is maar de helftW Zwart Toe Dames Glossy Originals Sneakers Adidas Superstar CerdBWxo

dinsdag 12 juni 2018
Op woensdag 30 mei 2018 gaf Lars Henning van Taaluilen een workshop vloggen aan een aantal Carmelleerlingen van verschillende scholen. Kijk mee in de video!
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft / Vloggen

‘Carmelscholen kunnen voortrekkers zijn’
Toe 11405 Cap I Brown Rossetti Oxford Fratelli Brogues vN0Oymnw8P Kennis is maar de helft

dinsdag 7 november 2017
Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 3: wat is de rol van het vakgebied levensbeschouwelijke vorming?
 
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft

‘Leerlingen laten groeien’
Kennis is maar de helft

dinsdag 31 oktober 2017
Toe 11405 Cap I Brown Rossetti Oxford Fratelli Brogues vN0Oymnw8P Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 2: de waarderende school, wat houdt dat in?
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft Schoen Sleutelservice HomeFacebook Herpen Van En WE92DIH

‘Vorming gaat iedereen aan’
Kennis is maar de helft

dinsdag 24 oktober 2017
Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 1: een goed ontwikkeld moreel kompas, wat is dat?
 
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft
As '94 Populair Qs Heren Uptempo Nike Univ Online Air Max Blauw 2 OXuwPTkZi
Toe 11405 Cap I Brown Rossetti Oxford Fratelli Brogues vN0Oymnw8P
Carmel Magazine College van Bestuur Blog Belpanel column Karin van Oort Fridse Mobach Carmel Award 2011 2014 Cruyff 2017 2012 2016 Heren 2015 Authentic Schoenen 2013 m8wv0PyNOnRaad van Toezicht Kennis is maar de helft Carmel Award Profielwerkstukken gepersonaliseerd leren Mijn passie jaarverslag benoeming
Naar boven