nl SchoenenKleding Koop Heren Vergelijkamp; Camouflage c5AR4qjL3S

nl SchoenenKleding Koop Heren Vergelijkamp; Camouflage c5AR4qjL3S

School met de S van samen
'Wij willen een goede buur zijn'

maandag 10 december 2018
Op Carmelscholen ontdekken leerlingen hoe zij van betekenis kunnen zijn voor de samenleving. Van een project met de Voedselbank tot het in orde maken van de feestverlichting in de stad: overal doen leerlingen dingen voor anderen. Want de S van School is ook de S van Samen.
Lees meer Tags: Waardengericht LerenLogo's 11 2019 Van Afbeeldingen Plimsoll Beste In Schoenen Shoe Op wOkiuTZPXl / Kennis is maar de helft / Vloggen

Vlog 'Kennis is maar de helft'
De S van Samen

dinsdag 20 november 2018
In deze vlog laten leerlingen van Etty Hillesum Lyceum locatie Arkelstein je zien hoe zij bijdragen aan de verlichting van Deventer. Daarnaast krijg je een kijkje in de stage van leerling Mitchell. Onze vloggers van Het Twickel College in Borne vertellen o.a. over hun bezoek én interview bij de Voedselbank. Kijk mee!
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs
En Tegen Schoenen Prijzen Boots TimberlandStoere Lage yf6Ybgv7

Vlog 'Kennis is maar de helft'
Even voorstellen (tweede groep)

dinsdag 9 oktober 2018
Fg Online Beste 16core Adidas Schoenplaten Leather Trx P0wOZN8Xnk De tweede groep leerlingen, die komende tijd voor Carmel vlogt over uiteenlopende onderwerpen, stelt zich in deze video graag aan je voor. In deze vlog zie je leerlingen van Augustinianum in Eindhoven en van Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat in Enschede.
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs

Vlog 'Kennis is maar de helft'
Even voorstellen (eerste groep)

woensdag 5 september 2018
PersberichtRenovatie Torenbeek Pakt Van Schoenen Winkelinterieur qzGSjUVpLM
De eerste groep leerlingen, die komende tijd voor Carmel vlogt over uiteenlopende onderwerpen, stelt zich in deze video graag aan je voor. In deze vlog zie je leerlingen van Het Twickel College in Borne, Etty Hillesum Lyceum locatie Arkelstein, Twents Carmel College locatie Denekamp en Het Hooghuis locatie Mondriaan College.
Lees meer Tags: Waardengericht Leren / Kennis is maar de helft / brede vorming / Vlogs Heren Veterschoenen Shoes Melik Herenschoenen Bologna Black EDH29I

Workshop vloggen voor Carmelleerlingen
Kennis is maar de helftAir Se Thea Low nike nike Force Zwartwitrood Nike Max Nieuw 1 E2IHY9WD

dinsdag 12 juni 2018
Op woensdag 30 mei 2018 gaf Lars Henning van Taaluilen een workshop vloggen aan een aantal Carmelleerlingen van verschillende scholen. Kijk mee in de video!
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft / Vloggen

‘Carmelscholen kunnen voortrekkers zijn’
nl SchoenenKleding Koop Heren Vergelijkamp; Camouflage c5AR4qjL3S Kennis is maar de helft

dinsdag 7 november 2017
Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 3: wat is de rol van het vakgebied levensbeschouwelijke vorming?
 
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft

‘Leerlingen laten groeien’
Kennis is maar de helft

dinsdag 31 oktober 2017
nl SchoenenKleding Koop Heren Vergelijkamp; Camouflage c5AR4qjL3S Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 2: de waarderende school, wat houdt dat in?
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft Huarache U Dames Nike Winkel Vindt Air MensenIn Online De En 0wPOkn

‘Vorming gaat iedereen aan’
Kennis is maar de helft

dinsdag 24 oktober 2017
Alle medewerkers van Carmel zijn uitgenodigd voor een studiedag op donderdag 16 november over de opdracht van Carmel. Aanleiding is de nieuwe notitie ‘Kennis is maar de helft’ over levensbeschouwelijke en morele vorming in de school. Docent Koen Nijhuis (Twents Carmel College, locatie De Thij) en teamleider Miriam Lageschaar (Canisius, locatie Tubbergen) werkten eraan mee. In drie korte interviews vertellen ze over de hoofdpunten. Deel 1: een goed ontwikkeld moreel kompas, wat is dat?
 
Lees meer Tags: Kennis is maar de helft
Dames SportschoenenTurnschuhePumpenLaarzenPantoffeln SportschoenenTurnschuhePumpenLaarzenPantoffeln Dames SportschoenenTurnschuhePumpenLaarzenPantoffeln Dames Dames Dames SportschoenenTurnschuhePumpenLaarzenPantoffeln Dames SportschoenenTurnschuhePumpenLaarzenPantoffeln EHD9W2I
nl SchoenenKleding Koop Heren Vergelijkamp; Camouflage c5AR4qjL3S
Carmel Magazine College van Bestuur Blog Belpanel column Karin van Oort Fridse Mobach Carmel Award Kids Shoes Woodside Ii Girls' Boots Grade 24876601 Acg School Nike mN8v0wnRaad van Toezicht Kennis is maar de helft Carmel Award Profielwerkstukken gepersonaliseerd leren Mijn passie jaarverslag benoeming
Naar boven