Add My Window, geeft een raam meerwaarde!

Add My Window brengt raameigenaren en adverteerders samen via een uniek en innoverend advertentieplatform. Daarbij zijn wij circa 40% goedkoper dan de traditionele buitenreclame en bieden wij top advertentielocaties aan in alle grote steden van Nederland. Inmiddels zijn er al 848 ramen bij ons aangesloten. Dit aantal groeit met de dag.
Dit unieke advertentieplatform is een win-win situatie voor beide partijen. Zo bieden wij bedrijven de mogelijkheid om op een flexibele wijze kosteneffectief te kunnen adverteren. Daarnaast verdienen de raameigenaren maandelijks een mooie vergoeding.

Add My Window is o.a. bekend van:

Add My Window startup oprichter Roderick Adang

Roderick Adang

Oprichter

Roderick is de creatieve geest achter Add My Window. Resultaat- en kwaliteitsgerichtheid staan bij hem hoog in het vaandel. Hij heeft veel ervaring op het gebied van e-marketing en advertising, met een focus op innovatie en groei.

Roderick op Linkedin
Marketing en promotie Add My Window

Rutger van Duinen

Marketing & PR

Met zijn commitment en integriteit is Rutger de aangewezen persoon binnen Add My Window voor Marketing en PR. Hij houdt zich bezig met de communicatie tussen de aanbieder en adverteerder, maar ook het promotiebeleid behoort tot zijn werkzaamheden.

Rutger op Linkedin
Marketingbureau en drukpartnet Digiprint

Digiprint B.V.

Preferred Partner

Digiprint is een full service leverancier van grafische producten. Zij voorzien Add My Window van het benodigde drukwerk en geven advies over de laatste trends binnen de branche. De hechte samenwerking resulteert in kwalitatief hoogwaardige advertenties.

Website