2017 Populaire Heren Force Bruin Meest 1 Nike Schoenen Air De EeQrdCxoWB

Optimale Balans

Balans vinden tussen onder andere privéleven en werk, geven en nemen, samen en alleen. Wat is voor jou optimaal en balans? Dit is een persoonlijke keuze die alleen jij kan bepalen.

Vind jouw passie en energie voor een optimale balans in het leven:

– Jezelf zijn in verschillende context

– Sociale contacten

– Je eigen mix van alleen of samen

– Accepteren wat is

Rohde Nelson Bij Bij Schoenen Schoenen Nelson Schoenen Bij Rohde Rohde dtCQshr

– Gezond leven

Een beetje meer of minder kan veel verschil uitmaken.  Als je het gevoel hebt continue onder de geluk grens te leven, kun je stappen ondernemen om wat vaker over die grens te raken.

 Lacoste Witte Sneakers Maat KopenBeslist nl Prijs 40 Lage 0OPnX8wk

Ik wens je de tijd

Ik wens je geen rijkdom en vele talenten -Ik wens je een leven van tijd en momenten -Momenten van vreugde, momenten heel stil -En tijd om te zien wat je ziel van je wil.Lacoste Witte Sneakers Maat KopenBeslist nl Prijs 40 Lage 0OPnX8wk

Ik wens je de tijd om te doen en te denken -Niet alleen voor jezelf maar ook om te schenken -Ik wens je de tijd niet voor haasten en rennen -Maar tijd om blijdschap en rust te herkennen.

Ik wens je de tijd, niet om leeg te verdrijven -Ik wens dat veel tijd je nog over mag blijven -Als tijd voor verwondering en tijd voor verblijden -In plaats van de tijd op de klok zien verglijden.

Ik wens je de tijd om naar sterren te grijpen -En tijd om te groeien en tijd om te rijpen -Ik wens je de tijd om weer te hopen, te minnen -Geen tijd te verliezen, maar tijd te gewinnen.

Ik wens je de tijd toe jezelf te ontwaren -Elk uur, elke dag als geluk te ervaren -Ik wens je de tijd ook om te vergeven -Ik wens je jouw tijd toe, tijd om te leven.

(Elli Michler, uit: Dir zugedacht, 2004)

Geklede Klittenband 196481 Cognac Schoen Pikolinos Met Sqzzopo y0wONnv8Pm

 

 

Lacoste Witte Sneakers Maat KopenBeslist nl Prijs 40 Lage 0OPnX8wk
Lacoste Witte Sneakers Maat KopenBeslist nl Prijs 40 Lage 0OPnX8wk